De nieuwe herstellingsmethode –
met eSENSE producten van R-M

De beste R-M producten voor perfecte bumper- en andere herstellingen zijn voortaan verkrijgbaar in een versie die volgens onze duurzame eSense productiemethode werd gemaakt. Omdat ze perfect gecoördineerd en samen ontwikkeld zijn, staan ze borg voor een vlotte, snelle en efficiënte workflow.

Produkte
Produkt

eSense vernis levert overtuigende prestaties met zijn korte uithardingstijd en zijn universele inzetbaarheid voor kleine herstellingen.

Produkt

Onze eSense primer filler onderscheidt zich door zijn hoge corrosiebestendigheid en uitstekende afwerkingskwaliteit. Hij is geschikt voor staal, verzinkt staal, aluminium en plastic.

Produkt

Snel uithardende, gemakkelijk te schuren 2K snelkit voor herstellingen op staal, verzinkt staal, aluminium en met glasvezel versterkt plastic (GRP, SMC).

Produkt

Deze verharder, ideaal voor kleine herstellingen, is de perfecte aanvulling voor de RAPIDCLEAR C2570 eSense vernis.

Produkt

Met AIRFLASH A 2140e eSense wordt het oppervlak sneller stofdroog. Dankzij dit product kunnen de behandelde componenten beter geschuurd en gepolijst en sneller gemonteerd worden. Om dat te bereiken, zorgt ons additief voor een snellere droging aan de lucht.

Produkt

De eSense versie van dit additief versnelt de uitharding dankzij een verbetering van begin- en einddroging en van de bestendigheid tegen afplakband.